Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan sletter / ændrer jeg min tid?

Da tiden blev booket, modtog du en bekræftelsesmail. I den mail er der et link, du kan trykke på for at slette eller andre din tid.

Det er desværre ikke muligt at logge ind direkte via vores booking system, man skal gå gennem linket i bekræftelsesmailen for at slette tiden.

Husk du ikke kan slette eller ændre din tid online, hvis der er mindre end 48 timer til behandlingens start. Læs mere i vores afbudspolitik HER.

 

Har I tid den XX dato?

 

Alle ledige tider kan ses ved at gå til vores onlinebooking her på siden. Klik på menupunktet "Booking" > vælg den behandling du er interesseret i > vælg mellem de ledige tider.

 

Hvornår har I åbent?

 

Vi har åbent efter aftale, men alle tilgængelige, ledige tider kan du se via vores online booking.

 

Kan jeg komme forbi og hente produkter?

 

Ja! Men hvis du vil være sikker på, at vi er der, så skriv en besked inden, så du ikke går forgæves. SMS til +45 71 17 78 88.

 

Kan jeg komme forbi og stille nogle spørgsmål?

 

Ja! Men vi vil meget gerne, at du booker en gratis konsultation, så vi har tid til at besvare dine spørgsmål ordentligt og ikke forhastet. På den måde får du den bedste vejledning. Book en gratis 30 minutters konsultation ved at trykke på menupunktet "Booking" > vælg "Konsultation" > vælg en af de ledige tider.

Kan jeg få lavet Lash Lift, hvis jeg er gravid?

Se vores opslag om Lash Lift og graviditet HER.

Må jeg bruge vippeserum, hvis jeg er gravid?

Som udgangspunkt anbefales det ikke. Vippeserum testes ikke på gravide og ammende, og derfor forelægger der ikke nogle data. Af samme grund anbefales brug af vippe- og brynserum ikke, når du er gravid og ammende.

Skader eyelash extensions mine naturlige vipper?

Nej, ikke hvis de er lavet korrekt, og du plejer dem korrekt. Læs mere HER.

Hvor ofte kan man få lavet lash lift (eller brow lift)?

Vi anbefaler, at der går minimum 4 uger mellem lash lift (eller brow lift) behandlinger. Behandler man hårene oftere, risikerer man at skade og knække hårene. 

Du kan dog godt farve dine vipper (eller bryn) mellem lash lift (eller brow lift) behandlingerne.

Husk at pleje dine vipper (eller bryn) med en god conditioner. Du finder vores anbefalede conditioner HER.