Bryn

Dine øjenbryn har en stor del af ansvaret for dit udseende og dit ansigtsudtryk - det er ikke helt lige meget, hvordan de ser ud.

Der findes efterhånden mange forskellige bryn-behandlinger, her i salonen udfører vi tre forskellige bryn services, så der er helt sikkert en behandling til dine behov.

Brow lift inkl. farve & ret af bryn
(også kaldet brow lamination)

Med et brow lift kan vi løfte og forme dine bryn som man ikke kan med andre behandlingsformer. 

Denne behandling er for alle, der vil have mere fyldige bryn, for dig som vil have en mere defineret form på dine bryn, og for dig som har ustyrlige brynhår, som vokser i forskellige retninger.

Inklusiv i brow lift behandlingen er farve & ret af dine øjenbryn - det er den fulde pakke til perfekt stylede bryn.

Et brow lift holder op til 6 uger, farven holder op til 4 uger.

bc6b06_2f9314710064477384c8c2823821f13b~mv2_edited_edited.png
Henna brows

Henna er en mere holdbar farve end almindelig brynfarve. Hvor almindelig brynfarve holder ca. 2-4 uger, holder henna farve op til 6 uger på hårene og op ti 14 dage på huden! 

Det betyder at vi med henna kan skabe form og symmetri på dine bryn, fordi farven holder så godt, og fordi farven også sidder fast på huden.

Henna er et godt valg hvis du gerne vil opnå mere symmetriske bryn, og hvis du gerne vil have en farve, der holder længe.

Henna er optimalt for dig som har meget sparsomme eller hullede bryn, da vi kan farve på huden.

OBS: henna farven vil sidde på huden i op til 14 dage, og vil se ud som om du har tegnet dem op med make-up på en naturlig måde! 

Pleje af  bryn efter Brow Lift eller Henna Brow behandling

 

Det er vigtigt, at du plejer brynene korrekt efter en brow lift eller henna behandling. Fordi vi bruger kemi på brynene, bliver hårene udtørrede. For at resultatet holder så godt som muligt, og for at dine brynhår er i god stand, er det vigtigt at du fugter dem med en conditioner beregnet til formålet. Vi vil vejlede dig i pleje af dine bryn under behandlingen.

Hvis du allerede nu vil begynde at pleje dine bryn, anbefaler vi Conditioneren fra Sanzi Beauty - den finder du HER

Farve og ret af bryn


"Almindelig" farve og ret af bryn er en rigtig god behandling for dig som overordnet set er glad og tilfreds med dine bryn men ønsker at få sat lidt skik på dem.

Farven holder cirka 2-4 uger, og det samme gælder for "retningen".

 

Vi blander en farve i samråd med dig, så du går ikke fra os med helt sorte skovsnegle! Vi retter brynene med både voks og med pincet, så du får et helt skarpt resultat.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig? Send os en e-mail på minabeauty@outlook.dk