Regler & retningslinjer

Denne police indeholder gældende regler og retningslinjer, som du bør kende til og overholde som kunde hos MINA Beauty.

MINA Beauty police

 

Ankomst

Kom venligst 5 minutter før din aftalte tid, uden øjenmakeup og med helt rene vipper. Har du makeup på, som skal renses af, tager det ekstra tid, som vil blive fratrukket tiden hvor vi påsætter vipper. Kommer du senere end det aftalte tidspunkt, er det ikke sikkert vi kan forlænge din tid, og udføre den pågældende service. Hvis tiden bliver kortere grundet for sent fremmøde, vil du stadig skulle betale det fulde beløb.

 

Ændring af aftale

Ændring af aftalt tid skal ske senest 48 timer før behandlingens start.

 

Sygdom eller nødstilfælde

Hvis du, eller en anden person i din husstand, har en infektion eller smitsom sygdom, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt og få ændret din tid til en anden dag. Du bedes flytte din tid, hvis du er syg, af helbredsmæssigeårsager for både kunde og behandler. Hvis du bliver syg på dagen og må aflyse gælder afbudspolitikken uden undtagelser. 

 

Afbud og udeblivelse

Bekræftelse sendes på mail ved tidspunkt for booking, og påmindelse sendes 24 timer inden behandlingen.

Afbud skal ske senest 48 timer før behandlingens start ellers faktureres 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse faktureres 100% af behandlingens pris, da jeg ikke kan nå at give tiden til en anden. 

Samme politik gør sig gældende ved ændring af eksisterende tider samt model-tider.

Ved en modelbehandling hvor tiden er gratis, regnes der med behandlingens normale pris.

Afbud skal ske via afbestilling af tiden online, SMS eller telefonisk. Afbud på e-mail godtages IKKE. 

Afbudsgebyr kan betales via mobilepay eller ved bankoverførsel.

Gæster

Kom venligst alene, medbring ikke andre gæster.

Dette er din tid, hvor du har mulighed for at slappe af helt uforstyrret. Samtidig frabeder jeg mig gæster i salonen under din behandling, da det kan forstyrre arbejdet og tage unødvendigt tid fra din behandling.

 

Andre vippeteknikeres arbejde

Hvis du har arbejde på fra en anden vippetekniker, kan vi være nødsaget til at fjerne disse extensions. Grundet det uregulerede udbud af kurser og svingende kvalitet i undervisning, er der mange vippeteknikere, som ikke har modtaget korrekt undervisning og træning. Hos MINA Beauty prioriterer vi sundheden af de naturlige øjenvipper samt sikkerhed i øjenområdet, derfor kan vi i nogle tilfælde være nødt til at aftage dine nuværende extensions, inden vi kan påsætte et nyt korrekt sæt til fuld pris. Kommer du til en opfyldning, men bærer en andens arbejde accepterer du ovenstående. Du vil blive informeret om dette inden nogen form for behandling udføres. 

 

Overarbejdsgebyr

Ønsker du af en eller anden årsag en tid, som ligger udenfor den normale åbningstid, vil det i nogle tilfælde være muligt med tillæg af et overarbejdsgebyr på 300kr. Kontakt os direkte, hvis du ønsker en tid, som ligger udenfor normale åbningstider.

Opfyldning vs. nyt sæt

Vi aftaler sammen, hvor længe du skal gå mellem opfyldninger. For de fleste vil det være cirka 3 uger. Går du mere end 4 uger er en opfyldning ikke længere tilstrækkelig, og vi laver derfor et nyt sæt vipper, til et nyt sæts pris.

 

Utilfredshed

Da du betaler for tid, produkter brugt og andre udgifter nødvendige for at kunne udføre behandlingen, vil det på intet tidspunkt være muligt at få refunderet det betalte beløb.

 

Såfremt du af en eller anden årsag er utilfreds med resultatet af behandlingen, bedes du kontakte os inden 72 timer efter behandlingen, så vi kan tage os af problemet.

Ved lash extensions løses udfordringen med en mini opfyldning på 30 minutter, såfremt det udspringer af fejl i påsætningen eller produkterne anvendt.

Ved lash lift og bryn behandlinger vurderer vi hvad der i situationen er bedst at gøre.

Kontakt os venligst på minabeauty@outlook.dk eller telefon +45 71 17 78 88, hvis du oplever problemer.

 

Tager du først kontakt senere end 72 timer efter din behandling, eller består problemet i manglende eller ukorrekt pleje, betales fuld pris for den næste behandling. 

 

De bedste hilser

Marie Drejer Bigum & Marina Jørgensen
MINA Beauty