• Marina

12 ting din tidligere vippetekniker ikke fortalte dig


Lash extensions er en kompleks ting, men det behøver ikke være besværligt. Her er 12 ting, som din tidligere vippetekniker måske ikke har fortalt dig og andre myter om eyelash extensions. 1. Dine vipper må ikke blive våde! Det er en myte at lash extensions ikke må blive våde eller ikke skal vaskes. Faktisk anbefales det, at man renser sine vipper med lash shampoo en gang om dagen for at øge holdbarheden og holde øjenområdet rent.

 2. Jeg er for gammel til lash extensions. Alle, ung som gammel, kan bære lash extensions og få glæde af dem. Det er ikke kun for unge piger.

 3. Jeg taber mine øjenvipper når jeg har lash extensions på! Ja det skulle du også helst! Alle taber i gennemsnit 2-5 naturlige vippehår pr. øje om dagen, uanset om de har lash extensions på, får lavet lash lift, bruger mascara eller ej. Det er en naturlig ting, ens vipper skiftes ud ligesom håret alle andre steder på kroppen. Når du får lash extensions på, ligger du højest sandsynligt bare mere mærke til det.

 4. Lash extensions skader de naturlige øjenvipper. Overhovedet ikke! Ikke hvis du går til en professionel vippetekniker, som påsætter dem korrekt, og hvis du plejer dem rigtigt og efter anvisningerne.

 5. Mine vipper går ned ad, så jeg kan ikke få lash extensions. Det kan du i hvert fald, det er intet problem! Lash extensions kan netop løse dette dilemma.

 6. Du kan tage dine vipper af der hjemme med kokosolie (eller lign.). Forsøg aldrig dette, det vil resultere i skade på dine naturlige øjenvipper! Få din professionelle vippetekniker til at tage dem af, det tager ikke mere end 15-20 min.

 7. Jeg bruger briller, så de kan ikke være der. Dette tager den professionelle vippetekniker højde for, briller forhindrer ikke lash extensions.

 8. Du kan putte mascara ovenpå, når de trænger til en opfyldning. Nej, det vil uden undtagelse ødelægge de fine lash extensions, og det er super svært af få af igen! Få hellere en opfyldning lidt oftere, hvis du føler, de bliver for sparsomme. Det er super tydeligt for en vippetekniker at se, om du har haft mascara på.

 9. Buketter er det samme som volume lash extensions. Bestem ikke. Volume er en meget svær og speciel teknik, som kræver god uddannelse og meget øvelse. Ønsker du mere fylde, vælg da ikke buketter, selvom de er meget billigere. Pris og kvalitet hænger sammen. Spørg din vippetekniker til råds hvis du er i tvivl om, hvilken metode vil passe dig og dine ønsker bedst.

 10. Vipper er er voldsomme og dramatiske. Det behøver de slet ikke at være, vipper kan laves på mange forskellige måder, og de kan tilpasses dine ønsker, de kan sagtens være super smukke og naturlige!

 11. Jeg har helt lyse øjenvipper, så det ser dumt ud. Det ses ikke, når du får smukke, mørke vipper på! Fokus kommer på de mørke extensions, så ingen vil lægge mærke til dine naturlige, lyse hår.

 12. Vipper må ikke blive våde de første 24 timer. Dette rådede vippeteknikere sinde kunder til for flere år tilbage. Nu er limene så hurtigttørrende, at det ikke har noget at sige. Mere viden og erfaring på området understreger dette. Man kan i princippet vaske vipperne lige efter påsætning, og det vil ikke ændre holdbarheden.


Jeg håber, jeg fik fejet nogle af de gamle myter af banen, så du ikke er bange for at kaste dig ud i at få lash extensions! Det er en super skøn ting, som alle kan få glæde af. Vi ses i klinikken! Knus Marina

 

Du kan se billeder af mit arbejde med lash extensions HER. Ønsker du at læse mere om grundstenene i lash extensions kan du klikke HER. Ellers kan du klikke rundt på hjemmesiden for at finde mere information. Har du nogle spørgsmål eller noget du gerne vil have yderligere forklaret, så send mig en mail på minabeauty@outlook.dk

1.290 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle