• Marina

Hvorfor skal jeg rense mine lash extensions?

Opdateret: 16. aug. 2019

Ja det er der nok mange der tænker, det er da også super mærkeligt at vaske sine øjenvipper, men der er altså en mening med galskaben.Rens af lash extensions er for mange måske lidt fjernt, men der er en mening med, at din professionelle vippetekniker anbefaler dig det. Jeg råder alle mine kunder til at rense deres lash extensions med en speciel vippeshampoo en gang om dagen.Her er 6 grunde til, at du bør rense dine lash extensions dagligt:

1. Vores øjenvipper er der fra naturens side af for at beskytte og fange alt det, som vi ellers ville få i øjnene. Det er skidt, snavs, bakterier, støv osv. Når du har lash extensions på, er der bare en større overflade, hvor alt dette kan samle sig og sætte sig fast.

Renser du ikke dine lash extensions, samler der sig en masse snavs og bakterier, og det sidder og bygger sig op. Det kan faktisk blive helt gulligt og klumpet.


Det fører blandt andet til dårlige vilkår for sund hårvækst, det er super uhygiejnisk og det gør det svært at påsætte nye vipper til din næste opfyldning. Alt i alt fører det til dårlig holdbarhed og på sigt svækkede naturlige vipper.


2. Ville du bare skylle dit hår med vand og så "call it a day"? Nej vel? Det bliver dit hår jo ikke rent af, det samme gælder for dine vipper.


3. Manglende rens kan føre til irritation og infektioner i øjenområdet.


4. Renser du ikke, vil vipperne ikke se flotte, sunde og naturlige ud.


5. Lash extensions i sig selv er ikke skadelige, hvis de bliver påsat korrekt og vedligeholdt rigtigt, men manglende rens svækker hårvæksten, og du får oplevelse af, at "lash extensions ødelægger øjenvipperne".


6. Renser man ikke, kan der opstå så meget opbygget snavs, at der er grobund for små vippe-mider, der kan bo i alt snasket, som ikke bliver vasket af.Her ser I nogle eksempler på vipper, der ikke bliver renset og vasket ordentligt. Det er ikke nogle af mine kunder, det er billeder jeg har fået lov til at låne.

På det første billede er der makeuprester og vipperne er klumpet sammen.

På det andet billede kan man se gulligt snask ved vippekanten, helt nede ved huden.

Det tredje billede viser, at makeup og snavs samler sig helt inde mellem hårene.Jeg håber det giver mening, hvorfor jeg anbefaler, at man renser sine vipper. Dette er ikke for at skræmme folk eller dunke nogen i hovedet, blot en lille påmindelse om at passe på dine extensions, som du bruger penge på hver måned og forhåbentlig er super glad for.
Vi ses i klinikken!

Knus Marina

 

Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål angående rens af lash extensions!

Du fanger mig på e-mail: minabeauty@outlook.dk


Holder dine eyelash extensions ikke helt så godt, som du havde håbet? Måske finder du svar på, hvad der kan være galt lige her: https://www.minabeauty.dk/post/hvorfor-holder-mine-eyelash-extensions-ikke


Jeg vandt for nyligt guld til DM i vipper: Lash Open 2019, hvis du er nysgerrig på hvordan det hele forløb, kan du stikke snuden i et kort blogindlæg om DM lige her: https://www.minabeauty.dk/post/dm-i-vipper-hvad-skete-der-lige
3.998 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle