• Marina

Alt om Brow Lift!

Hvis du gerne vil vide mere om Brow Lift behandlingen, er det her du skal læse med!


brow lift brow lamination brow lift randers

Lad os pille en Brow Lift behandling fra hinanden, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.
Hvis ikke, så kan du i det mindste lyde rigtig klog når du og veninderne snakker om Brow Lift 😉


Hvad er Brow Lift?

Et Brow Lift, også kaldet Brow Lamination, er en semipermanent behandling af brynhårene.

Man permanentbehandler hårene, men behandlingen er i sig selv ikke for alvor permanet, da brynhårene hele tiden udskiftes. Det betyder, at et Brow Lift holder omkring 6 uger. Hårene er permanent ændret, men de kommer til at falde af.Hvad gør et Brow Lift?

I en brow lift behandling snakker du med behandleren om, hvad du gerne vil opnå med behandlingen, og I tager sammen udgangspunkt i dine ønsker, dit ansigt og dine eksisterede brynhår. Det betyder kort fortalt at et Brow Lift kan se meget forskelligt ud fra person til person, alt afhængigt af hvad du kommer med og dine ønsker.


MEN i grove træk giver et Brow Lift dine bryn:

  • mere defineret form

  • mere fylde

  • farve

Skal jeg farve og rette mine bryn inden?

NEJ! Farve og ret af brynene er oftest en del af behandlingen, men hvis du vil være sikker, kan du tjekke din behandlers hjemmeside eller tage fat i vedkomne og spørge.Hvor længe holder et Brow Lift?

Behandlingen holder som udgangspunkt cirka 6 uger. Farven på brynene holder omkring 3-4 uger.

Grunden til de 6 ugers holdbarhed er, at dine brynhår hele tiden udskiftes - man taber brynhår hver dag, hvorefter et nyt hår vokser ud! Så de hår der er blevet behandlet, kommer til at falde af, så efter en 6-8 uger er effekten ved at være forsvundet.


Alt afhængigt af hvor pernitten man er, kan man godt få lavet Brow Lift cirka hver 4. uge, hvis man ønsker at holde resultatet skarpt. Man kan også få lavet Brow Lift hver 6. uge og få farvet og rettet bryn hver 3. uge, det er også en fin måde at holde brynene ved lige på.


Man kan også sagtens bare få lavet Brow Lift når man skal noget, eller når man har lyst, det er helt op til dig!Hvad koster Brow Lift?

Det kan varierer meget, alt afhængigt af om det er en professionel salon eller hjemmesalon, behandlerens erfaring og de produkter der bruges.

Du kan helt sikkert finde et Brow Lift helt ned til 200 kr. og lige ledes kan du sikkert også finde Brow Lift behandlinger til op mod 1000 kr.

Det er helt op til dig hvor du vælger at gå hen, og hvad du lægger vægt på når du vælger behandler.


Som udgangspunkt koster en Brow Lift behandling inklusiv farve og ret af bryn, hos en proffesionel behandler, et sted omkring 400-600 kr. Det er en meget forventelig pris.Hvornår skal jeg få lavet Brow Lift?

Du kan få lavet Brow Lift når du ønsker det, men jeg anbefaler som udgangspunkt ikke at man får lavet behandlingen kort tid før et større eller vigtigt event, da brynene kan se lidt voldsomme ud de første par dage. Planlæg gerne dit Brow Lift 3-7 dage før dit event.Er der noget der gør, at jeg IKKE kan få lavet Brow Lift?

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på:

  • få IKKE frugtsyre behandling på din hud og Brow Lift tæt sammen - det er for meget kemi for huden på for kort tid. Læg det gerne med en dags mellemrum.

  • få IKKE Brow Lift og Henna Brow behandling samtidig. Igen; det er for meget kemi på kort tid, så kombiner ikke de to behandlinger.

  • graviditet og Brow Lift går ikke så godt sammen, da man under Brow Lift behandlingen bruger kemiske produkter på huden. Det kan godt lade sig gøre, men det anbefales som udgangspunkt ikke.


Hvad skal jeg gøre inden en Brow Lift behandling?

  • lad VÆRE MED at plukke/rette dine bryn! Lad helst brynene være i 4-6 uger inden din behandling. Skidt med hvis du har rettet i dem, men vi anbefaler at du lader være. Jo mindre du rører, desto bedre bliver resultatet.

  • kom uden makeup på, det gør det nemmere for din behandler.

  • ikke dine bryn farvet - permanentprodukterne der bruges i behandlingen trækker farve ud af håret, så at farve bryn inden er 100% spild af tid og penge. Oftest er der farve af brynene med i en Brow Lift behandling.

Pleje af bryn efter Brow Lift

Når hår behandles med kemi, vil det blive udtørret. Punktum. Det betyder, at du bliver nødt til at pleje dine øjenbryn, hvis du ønsker at opnå og vedligeholde det flotteste resultat efter din behandling. Det behøver dog ikke være kompliceret!


Din behandler bør anbefale dig en god fugtpleje til dine brynhår, og den vil jeg kraftigt anbefale dig at købe og bruge.


Hvis du vil have min plejeanbefaling: Sanzi Beauty Conditioner (fugtpleje) 2 gange dagligt på rene bryn. Så simpelt. Den kan købes HER.


Hvis du ikke plejer dine brynhår efter en Brow Lift behandling kan hårene blive tørre og krusede, det ser ikke pænt ud.

Bonus-viden

Husk at det ofte er en process at få dine drømmebryn. Jo før du starter, jo før bliver brynene som du gerne vil have dem.


Ud over det, er det også et samarbejde med din behandler. En professionel behandler bør snakke med dig om mulighederne for dine bryn. Behandleren vil udføre behandlingen og skabe det bedste mulige resultat, men man kan altid ændre på brynene næste gang! Mere fylde, intet problem. Lysere farve? Den klares nemt. Du og din behandler finder sammen frem til den BEDSTE opskrift til netop dig og dine bryn. 

Jeg håber du fik et overblik over den populære Brow Lift behandling. Hvis du stadig sidder og brænder inde med spørgsmål til denne vildt populære behandling, så er du velkommen til at skrive til mig på

Mail: minabeauty@outlook.dk

Instagram: https://www.instagram.com/minaaabeauty/


Hvis du vil se flere bryn-billeder, kan du gå til vores Instagram HER


Ønsker du at pleje dine bryn og vipper med et specificeret, effektivt plejeprodukt til netop det? Så finder du det her. 260 kr., produkt til 4-6 mdr. hvis du bruger den 2x dagligt. Kan bruges på både vipper og bryn. Produktet er helt gennemsigtigt og meget tyndflydende, man kan ikke se at man har det på. Man kan sagtens bruge makeup efter man har påført conditioneren.


8 visninger0 kommentarer