• Grå Facebook ikon
  • Grå Instagram Icon

© 2019 by MINA Beauty.

Eyelash extensions til dit bryllup


Læs med her så du ved præcis hvordan, du skal planlægge din tur til vippeteknikeren i forbindelse med din næste fest.Ofte ses lash extensions som en "hverdagsting", men det behøver de ikke at blive begrænset til. Eyelash extensions er en perfekt og unik løsning, som gør din store dag meget lettere, uanset om det er dit bryllup, en stor fest, dit næste event eller en ferie.Hvorfor eyelash extensions?


Jeg har stået mange morgener og bøvlet med de pokkers til strip-lashes, jeg har købt i Matas. Og det er altid de dage, hvor alting helst skal spille, at de driller, ikke makker ret eller simpelthen bare går helt galt. Enten ender jeg med at blive tidspresset og må skippe over andre ting, som for eksempel mit hår, eller også tænker jeg "de sidder nok fint", for at opdage senere på dagen, at det der klør helt vildt og prikker på mit øjenlåg er hjørnet af vipperne, som ikke vil forblive klistret fast! På de dage ville jeg altså virkelig ønske, at det ikke var noget, jeg skulle tænke på.


Det er så her eyelash extensions kommer ind i billedet.Hvad gør vipperne for mig?


De sidder spot on, hele dagen! Uanset om du sveder, græder, griner eller hopper og danser. Ja eller alle de ting på en gang.

Du designer i fællesskab med din professionelle vippetekniker et unikt look, som kommer til at passe perfekt til dig, dit ansigt og dit look på dagen.Hvad, hvor, hvornår?


Når vipperne er til en specifik dag, vil jeg anbefale dig at få lavet dit første sæt vipper to til tre uger før eventet. Ja du hørte rigtigt, flere uger før! Når dagen så nærmer sig, så får du lavet en god stor opfyldning cirka to til tre dage inden. Umiddelbart ville man tænke at få dem lavet lige op til eventet, men lad mig forklare dig hvorfor, det ikke altid er en god ide:

  • Hvis du af en eller anden årsag får en allergisk reaktion, ville det være fatalt, at det var dagen før dit bryllup (eller arrangement). Du kan ikke møde op med hævede, røde, "burger øjne" der klør og løber i vand. Så hvis du får lavet sættet nogle uger forinden, er du ude over at løbe den risiko, da man sagtens kan nå at tage vipperne af igen, og dine øjne kan nå at falde til ro.

  • Er der et eller andet, du ikke er helt tilfreds med ved vipperne, kan din vippetekniker nå at gøre noget ved det og tilpasse dem til din opfyldning. Hun kan ikke nå at gøre noget, hvis du får dem lavet kort før dagen. Man kan også vælge at lave det fulde sæt vipper 5-6 uger inden dagen, og så lave to opfyldninger med cirka 2-3 ugers mellemrum. På den måde kan I virkelig finetune dine vipper, så de er lige præcis, som du vil have dem!


Hvordan ser de ud?


Normalvis vil jeg anbefale, at man laver lash extensions maks to millimeter længere end de naturlige vipper, du kan læse lige her, hvorfor jeg anbefaler det.

Men når det drejer sig om et mere "kortsigtet" formål (forstået på den måde at de skal være pæne den dag, og de derefter tages af eller kortes lidt ned til hverdagsbrug), så kan man måske snakke om at gå lidt på kompromis og lave dem lidt længer (ikke meget længere), men det kommer an på hvad din vippetekniker er komfortabel med, så snak med hende om det, og vær forvisset om at hun nok skal lave de smukkeste vipper til dig og gøre sig super umage!


Din professionelle vippetekniker designer vipperne specifikt til dit ansigt og i samarbejde med dig finder I frem til et look der passer perfekt til din store dag. Vipperne kan laves lige så naturlige eller glamourøse som du ønsker det.Fordelene ved lash extensions til specielle arrangementer


Måske er det en følelsesladet dag du går i møde, og du forventer at fælde en tåre eller to. Frygt ej, her redder dine lash extensions dig! Uanset om du græder eller griner, bliver de siddende, og du har derfor ingen mascara løbende ned ad kinderne.

Og hey, vipperne holder flere uger, så du har glæde af dem længe efter - win-win situation!De hurtige - tips til lash extensions og bryllup


  • book en konsultation og snak med din professionelle vippetekniker om dine ønsker for vipperne og for dagen

  • book tiden til påsættelse og opfyldning af vipperne i god tid, din vippetekniker har måske travlt

  • få lavet en prøvemakeup med vipperne på, så er det nemmere for dig og din makeupartist at finjustere og tilpasse looket

  • få lavet vipperne i god tid og tilpas i ugen op til med en opfyldningHvis du ønsker at udforske mulighederne for at få lavet dine bryllups-vipper hos MINA Beauty kan du sende os en e-mail på minabeauty@outlook.dk eller booke en gratis og uforpligtende konsultation online ved at trykke HER


Jeg håber denne artikkel kunne være behjælpelig, skriv endelig en e-mail til ovenstående mailadresse, hvis du har nogle spørgsmål.


Find mig også på instagram @minaaabeauty


Vi ses snart,

knus Marina

3 visninger