• Marina

Der findes forskellige typer vipper


Classic og volume. Det havde du måske allerede luret, men hvis du ikke er helt sikker på, hvor du finder foreskellene, eller hvis du bare gerne vil vide mere, så er det her indlæg lige noget for dig.


De to metoder

Når vi snakker lash extensions, findes der to metoder: classic (her i Danmark også kaldet single) og volume.

Classic lash metoden er den oprindelige måde at lave lash extensions på. Med denne teknik sættes ét syntetisk hår på en naturlig øjenvippe, og man kan med de syntetiske hår forlænge vipperne, da man oftest vælger nogle hår til påsætning, som er længere end dine egne naturlige øjenvipper. En tommelfingerregel som mange vippeteknikere kender, hedder at man må forlænge vipperne med ca 2mm. Det lyder ikke af meget, men da øjenomgivelserne er forholdsvist små, giver det en super fin forlængelse og et look som tydeligt kan ses uden at være overvældende.

Endnu mere vigtigt er det, at denne tommelfingerregel ofte forebygger skade på vipperne, da de ikke bliver alt for lange.


Volume lashes er en mere avanceret teknik, hvor flere syntetiske hår samles i faner, som det ses på billedet ovenover, en fane bliver derefter påsat hvert enkelt naturligt hår.

Hårene man bruger til volume metoden ligner hårene til classic, bortset fra en meget mindre diameter, det vil sige at håret er tyndere. Man bruger tyndere hår, så det ikke overbelaster den naturlige øjenvippe med for meget vægt, når der nu er flere hår påsat. At man påsætter flere hår, skaber meget mere fylde, end ved classic metoden.


Med volume teknikken vælger vippeteknikeren oftest kortere vipper, så de ikke bliver for tunge for det naturlige hår.

Holdbarhed, skade og længde af vipper går jeg mere i dybden med en anden dag.


 

På billedet her ser du to hår. Det venstre er et classic hår, det højre er et volume hår. Jeg håber, du kan se, at classic håret er meget tykkere end håret til volume.

 

Her ser du eksempler på classic vipper til venstre, og volume vipper til højre. Læg mærke til at classic vipperne er længere end volume vipperne, som så til gengæld er mere fyldige og fluffy.

Jeg håber dette var lidt informativt, og at du nu kender de grundlæggende forskelle mellem classic og volume lashes. Husk altid på at ingen er ens, og heller ikke nødvendigvis ønsker det samme look, og at ens naturlige vipper også har noget at sige for, hvordan dine extensions kan komme til at se ud. Vi ses snart i klinikken

Knus Marina :)

 

Ønsker du at læse mere om grundstenene i lash extensions; vipper og lim, så klik HER.

Har du også hørt disse "facts" om lash extensions? Tjek de 12 ting din tidligere vippetekniker ikke fortalte dig og andre myter HER.

Jeg er på Instagram og Facebook - klik ind og følg med!

Tag endelig fat I mig, hvis du vil have uddybet nogle spørgsmål yderligere, eller hvis du har foreslag til kommende blogindlæg. Du kan fange mig på e-mail minabeauty@outlook.dk


602 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle