• Marina

DM i vipper


I den kommende weekend, d. 2-3 marts, deltager jeg i DM i vipper. Det er helt nyt for mig at konkurrere, og jeg er sindssygt spændt, men jeg glæder mig mindst lige så meget!


Lørdag konkurrere jeg i classic lashes, og søndag gælder det volume. Hvis du vil læse om forskellen på classic og volume kan du trykke HER.

Der er tre klasser i hver disciplin, som inddeles efter erfaring. Det hedder Junior (under 2 års erfaring), Professionel (over 2 års erfaring) og Master (har placeret sig som nr. 1, 2 eller 3 i tidligere konkurrence og undervisere). Jeg er i kategorien Professionel.


Vi har selv en model med, som vi skal lave et fuldt sæt vipper på, og vores arbejde bliver bedømt ud fra flere forskellige kriterier, hvori der gives point. Der bedømmes bl.a. på længde, design, afstand til huden, retning af vipperne og meget andet. Deltageren med flest point vinder.


Classic eyelash extensions

Jeg kan seriøst ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig! Det er helt tosset. Udover at jeg er spændt på konkurrencen, glæder jeg mig også helt vildt til at møde nogle af mine kollegaer i branchen. Mange af os vippeteknikere sidder alene hver dag i vores egen lille bobbel og laver vipper, og har ofte ikke andre vippeteknikere at snakke med. Vi er selvfølgelig allesammen på Instagram, men det tæller ikke helt ;). Så det bliver sjovt at hilse på nogle af de andre dygtige piger. Desuden ved jeg ikke helt hvad jeg skal forvente, så det bliver mega spændende og sjovt!


Min kæreste og min mor tager med som moralsk opbakning, men da vipper nok ikke er den mest publikumsvenlige "sport", tror jeg de bliver nødt til at underholde sig selv imens konkurrencerne står på (forestil dig en grine-smiley her). Så de må ud og se hvad København byder på af spændende ting. Udover min mor og min kæreste, skal jeg også have to modeller med, en til hver disciplin.


 

DM i vipper afholdes sideløbende med nogle andre konkurrencer: DM i makeup og DM i negle, og det hele løber af stabelen på årets store beautymesse "Beauty 19" i Øksnehallen i København, som er en messe hvor forhandlere af negleting, vippeudstyr, hudpleje, voks m.m. udstiller deres produkter, så jeg håber også på at kunne nå rundt og lure lidt på alle de lækre ting. Der plejer i hvert fald at være nok at se!

Jeg krydser fingre for, at alt kommer til at gå fint, jeg her i hvert fald forberedt mig, så godt som jeg kan! Jeg skal nok komme med en beretning om hele molevitten, når jeg kommer på den anden side. Så må vi bare håbe at jeg klarede det godt.


 

Jeg glæder mig til at komme igang med at konkurrere i vipper, og jeg håber på at kunne gøre det mere i fremtiden, så jeg ser frem til at fortælle mere om det.


Indtil vi læses ved igen, kan du tjekke mine andre blogposts ud HER. Specielt dette indlæg "12 ting din tidligere vippetekniker ikke fortalte dig", er ret sjovt og informativt.


Du finder mig ellers på Facebook og Instagram


Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan fange mit på mail minabeauty@outlook.dkVi ses i klinikken!

Knus Marina :)

108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle