• Marina

DM i vipper, hvad skete der lige?

I weekenden stillede jeg for aller første gang op i en konkurrence i lash extensions, og det var et par dage, som bød på lidt af hvert!


 

Lørdag deltog jeg i classic lashes og søndag i volume, begge discipliner i kategorien Professionel, som er den mellemste klasse af tre, opdelt efter erfaringsniveau: Junior (under 2 års erfaring fra den dag første diplom på vippe-uddannelse er udstedt), Professionel (over 2 års erfaring) og Master (har placeret sig 1, 2 eller 3 i tidligere konkurrence eller underviser).


Til den første disciplin, classic, om lørdagen var jeg suuuuuper nervøs. Hold nu op, jeg tror mine hænder rystede mere end på mit første vippe kursus! Til classic har man to timer til at lave et sæt smukke vipper, og den første halve time gik helt af h til (grine smiley ;)), jeg kunne ikke holde mine hænder stille, og jeg kunne nærmest ikke få vipperne til at sidde fast. Man skulle tro, det var min nervøsitet der fik dem til at poppe af igen, lige som jeg havde sat dem på. Da jeg endelig fik lidt mere styr på mig selv og kom ind i rytmen, løb min søde models ene øje desværre i vand, og der var bare ikke noget at gøre, jeg kunne ikke få det til at stoppe igen.


Det hele resulterede desværre i, at det ikke gik særlig godt, og da der var super mange dygtige piger med i min klasse, var det bare ikke godt nok til en top 3 placering.

Det var selfølgelig træls, og jeg var super ærgerlig, men jeg er nu en gang anlagt sådan, at jeg (heldigvis) er god til at komme videre. Jeg kunne tage vildt meget med til næste disciplin dagen efter, så jeg måtte bare se på det som god erfaring :D.
Allerede næste dag var jeg meget mere rolig! Bare det at have prøvet at konkurrere en gang, gav mig vildt meget ro, det var så fedt.

Vi kom godt i gang, og jeg prøvede bare at slappe af og lave mine volume faner stille og roligt, for jeg ved at hvis jeg skynder mig alt for meget, bliver det bare noget mak værk. Til volume disciplinen har man 3 timer til at lave et fuldt sæt vipper.

Det hele gik stille fremad, vipperne tog form, og pludselig hører jeg en af gulvdommerne sige, at der er 30 minutter tilbage. Der må jeg indrømme, at jeg gik lidt i panik. Der fra var der ikke noget med stille og roligt, det var bare med at få sat vipper på de resterende "nøgne" hår i en fart! Jeg lavede nogle halv-dårlige faner, og jeg var faktisk lidt ved at give op, for flere faner klaskede sammen og jeg tænkte bare "det her vinder man i hvert fald ikke på", men inde i mit hoved hørte jeg Joannas stemme sige, at man ikke må give op før tiden er rendt helt ud, så der var bare fuld fart på, og så måtte de dårlige faner bare blive siddende, for jeg havde ikke tid til at skifte dem ud!


Da gulvdommeren sagde, at der var 60 sekunder tilbage, nærmest flåede jeg mine under eye patches af, brugte nanno misteren og blæseren på vipperne, og børstede dem i gennem. Jeg var ikke heeelt tilfreds, for jeg vidste jo, at der var nogle dårlige faner i mellem, men jeg var faktisk alligevel ret stolt af resultatet.

Min søde model smuttede til bedømmelse, hvor der var 4 dommere, som alle kiggede vipperne i gennem, og gav point ud fra nogle bestemte kriterier og pointskalaer. Nu var der bare ventetid inden præmieoverrækkelsen.


Det blev tid til præmieoverrækkelse, og det blev min kategori. Nr. 3 og nr. 2 blev råbt op, og jeg tænkte seriøst at så var det forbi, for jeg havde jo lavet nogle fejl?! Men nej. Til min kæmpe store overraskelse og glæde vandt jeg dælme! Jeg troede seriøst ikke på det, og det kan I nok også fornemme lidt på billederne, men den var god nok.


Jeg vandt min kategori Volume Professionel, og jeg er bare pave stolt og SÅ glad! Hold nu op.


En million tak skal lyde til min familie, mine dejlige modeller, min seje kæreste og mor som tog med til København på skønhedsmesse (haha) og til Joanna fra Jolash som er min sponsor, og som tror på mig!


Planen er at konkurrere endnu mere frem over, så jeg håbe I vil kigge med her på bloggen og på Instagram, hvor jeg også kommer til at poste billeder.

Find min Instagram HER.Tak fordi du læste denne lange smøre, vi læses ved!

Knus Marina :D


Her er der et billede af vindervipperne ;)


 

Hvis du vil læse lidt mere om DM i vipper: Lash Open, kan du klikke HER og se mit opslag fra inden konkurrencen.


Forskellen på classic og volume lashes kan du blive klogere på liiiige HER.


Har du spørgsmål, kan du altid fange mig på mail:

minabeauty@outlook.dk


357 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle