• Marina

Hvad er nu det, en blog?

Opdateret: 11. feb. 2019


Hejsa alle sammen, mit navn er Marina og jeg ejer en lille skønhedsklinik, MINA Beauty, i Randers centrum. Jeg har længe gået med tanken om at dele mere af det jeg ved, det var bare med at finde en måde at gøre det på.


Min passion er lash extensions. Jeg elsker at lave vipper, og jeg har meget at fortælle og bringe på bordet, og derfor starter jeg denne lille blog, hvor du kan lære om vipper, uden at det bliver alt for teknisk og kedeligt, og samtidig høre lidt mere om mig.Det startede med...

... Et basiskursus I single lash extensions I københavn i november 2015. I sommeren 2016 blev jeg selvstændig og begyndte at arbejde for mig selv. Spol tiden et år frem, i maj 2017 overtog jeg det lille lokale hvor klinikken nu ligger. Hen over sommeren arbejdede min kæreste, min mor, og resten af min familie på at få lokalet gjort i stand, så jeg d. 2. august 2017 kunne åbne klinikken.

Jeg arbejder fuld tid i den lille klinik, og glæder mig hver dag over, at det er en mulighed.


Jeg laver både negle og vipper, men lash extensions har stjålet mit hjerte. Jeg vil med denne lille blog forsøge at videregive noget af glæden ved vipper, til dig som læser. Uanset om du også er vippetekniker, eller om du er en kunde, som elsker at have vipper på.

Lad mig høre, hvad du vil vide


Jeg håber, I vil følge med, og jeg modtager med glæde foreslag til ting eller emner, som du gerne vi vide mere om. Du kan kontakte mig via SMS på +45 71 17 78 88 eller på mail minabeauty@outlook.dk

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle