• Marina

Eyelash Extensions vs. Lash Lift

Opdateret: 24. jun. 2020

Hvad udgør egentlig forskellene på lash extensions og lash lift? Hvad er bedst, og hvad skal du vælge.

Læs med her for at danne dig et overblik over forskellene på de to behandlinger, og gør det nemmere for dig selv at vælge, hvad du er mest til.

Først en kort oversigt:


Eyelash extensions / Lash lift

Syntetiske hår påsættes / Arbejder med dine naturlige vipper

Vipper forlænges & gøres fyldigere / Naturlige vipper bukkes

Opfyldes hver 3. uge / Opfriskes hver 6. uge

Kræver ingen makeup / Makeup bruges efter behov


Begge behandlinger er super gode, du hælder måske mere til det ene end det andet, og det er helt okay! Vi er alle forskellige, vores hverdage ser forskellige ud, og vi har forskellige behov.


Lad mig gå lidt mere i dybden...


Lash extensions

De er for dig, der ønsker at føle dig elegant hver dag. Du ønsker at give dig selv velvære og pusterum med regelmæssige intervaller, for at forkæle dig selv i en travl hverdag. Du brænder for en hverdag, hvor du kan være der for din familie, venner og kollegaer, uden at skulle tænke for meget på makeup, men samtidig kunne hvile i at du ved, du ser præsentabel og godt ud. Er det dig?


Lash extensions er små syntetiske fibre, som bliver påsat dine naturlige øjenvipper. De er sorte, så du behøver ingen mascara. Samtidig er de så godt som vægtløse, så du mærker ikke, at du har dem på. De designes efter dine ansigtstræk, øjne, vipper og ønsker og er det perfekte kompliment til dine bedste træk.

Fra du slår øjnene op, behøver du ikke andet end at børste dine tænder og hoppe i tøjet, for vipperne får dig til at se frisk og elegant ud, hver dag.


Vipperne holder godt! De holdes ved lige med opfyldninger hver tredje uge og du renser dem en gang om dagen. På den måde har du flotte vipper hver dag hele året rundt.Lash lift

Det er for dig, som går efter et mere naturligt udseende. Med et lash lift bukkes dine naturlige vipper semipermanent, så du får mere ud af dine naturlige øjenvipper! De syner længere og mere fyldige.

Du nyder måske at tage makeup på, og dine nu løftede vipper indrammer øjet bedre, og gør påførelsen af mascara til en leg.


Du kan bruge øjenmakeup som du plejer, når du har fået lash lift. Med undtagelse af, at du skal vente 24 timer efter behandlingen inden du putter øjenmakeup på.


Et lash lift "falmer" lige så stille, og efter cirka 6-8 uger vil det være helt forsvundet, de fleste lash lift-addicts får derfor deres lash lift opfrisket hver cirka 6. uge.


Du vedligeholder et lash lift ved at...

- undgå vand, damp, sved og makeup det første døgn efter behandlingen

- undgå at mase vipperne nedad i 24 timer efter behandlingen, dvs. undgå at sove med hovedet ned i puden og lignende

- brug lash conditioner 2 gange om dagen

- få opfrisket dit lash lift cirka hver 6 uge


OBS: Uanset om du vælger lash extensions eller lash lift, skader det ikke dine naturlige vipper, så længe du plejer vipperne som anvist, og behandlingen er lavet af en professionel, som udfører den korrekt.


 

Jeg håber dette kunne give dig et lidt bedre overblik over forskellene på de to behandlinger, så du nemmere kan vælge, hvad du er mest til.


Uanset hvad du går efter, står vi altid til rådighed for at guide dig til den perfekte vippebehandling for netop dig. Du kan række ud til os på en e-mail til minabeauty@outlook.dk, eller du kan booke en gratis konsultation - klik HER


Du er også mere end velkommen til at gå direkte til booking af din næste vippe-tid HERHa' en dejlig dag

Knus Marina

415 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle