• Marina

Ferie med eyelash extensions

Opdateret: 14. jun. 2019

Nu er det snart for alvor ferie-tid, og det betyder for mange badning både i solen, i poolen og i havet, og det er ikke helt underordnet hvordan du bærer dig ad med dine vipper, når du er på ferie.


Eyelash extensions og ferie er et omdiskuteret emne, find ud af om du må have vipper på på ferie

Jeg hører folk sige alle mulige skøre ting om eyelash extensions og ferier, for eksempel er jeg blevet fortalt, at vipperne ikke kan tåle varmen eller luften i flyveren. Og så står jeg altså tilbage som et spørgsmålstegn.


Jeg blev en gang fortalt af en fremmed pige, at hendes vipper ikke holdte, når hun tog på ferie, for de kunne ikke tåle luften i flyveren. Aaaarh min ven, den må du længere ud på landet med! Hvad er nu det for noget volapyk? Lad os lige tage et kig på det.


Det er rigtigt, at du skal tænke over hvordan, du passer dine lash extensions, når du er på ferie, men mere er der altså heller ikke i det.

For eksempel kan folk i Spanien godt få lavet vipper, der holder, så dine falder altså ikke af, når du tager til Malaga i en uge. Varmen har ikke noget med holdbarheden at gøre, og det har lufttrykket i flyveren altså heller ikke. Lad mig forklare dig hvorfor:


Der er mange ting der spiller ind når vi snakker holdbarhed og lash extensions, du kan læse om hvorfor dine lash extensions ikke holder lige her.

Noget af det der spiller en hovedrolle er limen. De lime vi i dag bruger til professionelle lash extensions hærder typisk på 1-3 sekunder. Det betyder at de altså er fuldstændig hærdet og tørre når du rejser på ferie! Så hvis dine vipper holder her hjemme, gør de det også, når du træder ud i solen i Grækenland. Det samme gælder for den historie med flyveren.


Godt så, nu hvor vi har fået afklaret det, så lad os kigge på, hvad du selv kan gøre for at have flotte vipper hele din ferie.


  • Få en opfyldning lige op til din ferie. Typisk vil din professionelle vippetekniker anbefale dig at få opfyldninger ca. hver 3. uge, så book din opfyldning så tæt på din ferie som muligt, for have super flotte vipper hele turen igennem!

  • Rens de vipper min ven! Du kommer ikke udenom det, og slet ikke når du er på ferie! Vi renser vipperne for at holde dem sunde, flotte og i tip top stand. Læs her om hvorfor du bør rense dine vipper dagligt. Når du er på ferie sveder du måske lidt mere, og du bruger forhåbentlig godt med solcreme. Det betyder også, at du nemt får solcreme og sved på vipperne, og det skal renses af for at hold dem i flot stand! Vask vipperne dagligt, måske endda to gange om dagen, hvis du føler det er nødvendigt. Din vippeshampoo er ofte under 100ml, så den må gerne komme med i håndbaggagen.

  • Pool og saltvand. Du kan sagtens bade med dine vipper på, og de må gerne blive våde (pewh - ferien er redet). Det er altså intet problem, men tvært i mod en kæmpe fordel! Du behøver ikke længere at have makeup på i vandet, som løber, du kan bare nøjes med dine smukke extensions. Rens også dine vipper når du er færdig med at bade, så der ikke sidder en masse klor eller salt.

  • Orker du ikke at tage makeup på? Well... Det behøver du heller ikke XDOkaaaaay. Jeg håber virkelig det her fik dig overbevist om, at der ikke sker noget ved at have vipper på på ferie! Det er faktisk vildt smart. Hvis du skal have killer vipper til din næste ferie, så slå på tråden hos din lokale, professionelle vippetekniker, så hun/han kan hjælpe dig, du vil ikke fortryde det.


 

Hop over på min Instagram @minaaabeauty og se alle sommerens flotte vipper og følg med når jeg fortæller og forklarer.


Giv mig et praj hvis du har nogle spørgsmål som jeg ikke helt fik besvaret, eller hvis der er noget, jeg kan hjælpe dig med. Du fanger mig på mail minabeauty@outlook.dk.Ellers er der ikke andet for end at sige TAK fordi du læste med, jeg glæder mig til at se dig her igen næste gang!


Vi ses i salonen :)

Knus Marina

1.098 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle