• Marina

Vi er tilbage!

Det er med et kæmpe smil på læben, at vi igen åbner salonen!


Myndighederne har meldt ud, at det nu er sikkert at gå til frisør, massør, kosmetolog og lignende, og vi glæder os derfor meget til at tage imod dig igen!
I salonen tager vi alle de nødvendige forbehold


For at vi kan blive ved med at holde saloner, klinikker og butikker åbne, tager vi selvfølgelig alle de forbehold, vi kan, og vi beder dig gøre det samme.


Hos os er hygiejnen altid i top, også i denne tid! Udover at alle overflader desinficeres før og efter hver kunde, desinficeres dørhåndtag også. Alle værktøjer desinficeres og steriliseres også som normalt. I salonen vasker og spritter vi hænder før og efter alle kunder, og vi bærer maske under hele din behandling. Vi har også bestilt visir, og venter på at få det leveret.


Du som kunde bedes spritte dine hænder grundigt af, når du kommer ind, og benytte dig af en af de tilgængelige masker. Du bedes undgå at røre ved "unødvendige" ting, så vidt det kan undgås. Vi beder dig også lade telefonen blive i tasken så vidt muligt, da mobilen er en bakteriebombe.


Vi ser det som en selvfølge, at du melder afbud i god tid ved sygdom.


En sidste ting vi vil bede dig om, er at medbringe dit eget lagen, og eventuelt et tæppe, så du har noget at putte dig under.


Støt lokalt


Jeg ved godt, du får tudet ørerne fulde af det, men når alt det ovenstående er sagt, er vi stadig i en tid, som på en eller anden måde har forandret alles hverdag. Det er vigtig at vi stadig tager hensyn og viser hinanden respekt, også selvom det hele ser lysere ud nu, og der er sommerfornemmelser i luften.


Bare fordi de små saloner og klinikker igen har fået lov til at åbne, betyder det ikke, at alting er som det plejer. Det bliver en hård tid for de små selvstændige, da nogle kunder måske stadig er nervøse og påpasselige, med god grund, og derfor ikke ønsker at komme til behandling. Det betyder, at det er hårdere for os at få kunder i kalenderen nu, end det har været tidligere.


Ikke alle er omfattet af hjælpepakker, og i nogle tilfælde frafalder hjælpen, fordi vi nu har valgt at åbne vores butikker. Vi har valgt at satse på os selv, vores butikker og på dig, vores kunde, derfor er det nu mere end aldrig før vigtigt at du støtter os, køber dine produkter hos os, kommer til din tid og udviser respekt og forståelse for din behandler. Hun prøver at rede sit livsværk og hun ønsker at forkæle dig og være der for dig.Nu har jeg allerede været på arbejde en dag efter genåbningen, og jeg var overvældet og glad over den respekt I alle viste for mig og for hinanden, det var dejligt at se. Jeg håber vi kan fortsætte den gode stil, og snart igen opleve Danmark lidt mere som vi kender det, bare med bedre vejr ;)Hvis du ønsker at hjælpe og booke en tid her hos os i MINA Beauty, kan du gøre det ved at følge dette link: https://www.minabeauty.dk/booking 

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig på minabeauty@outlook.dk

alle mails besvares så hurtigt som muligt.


Jeg ønsker dig en god dag, vi ses snart!

Knus Marina

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle