• Marina

Kan du hjælpe en lille virksomhed?

I denne tid er de små selvstændige meget udsatte. Vores kunder er forsvundet, kalenderen er ryddet og det betyder, at mange nu står helt uden indtægt.

Vi har intet økonomisk sikkerhedsnet. Selvom vi er medlem i en a-kasse, kan vi kun få dagpenge hvis vi lukker vores cvr. nr., sælger alt firmaet ejer og derefter venter 3 uger i karantæne. Først da kan vi få dagpenge.


Regeringen arbejder på sagen, men der er endnu ingen økonomisk hjælp til den lille selvstændige, som pludseligt står tilbage uden indtægt, med med mange faste udgifter.


Vi har selv valgt at blive selvstændige, og vi står ved vores valg, men denne situation kunne ingen forudsige eller undgå.
Støt din lokale frisør, massør, fysioterapeut eller skønhedssalon i denne tid. De har måske ikke åbent, men du kan hjælpe dem på mange måder.


- køb gavekort ved dem, som du kan bruge senere.

- køb produkter på deres webshops

- i stedet for at aflyse din tid, flyt den da nogle uger ud i fremtiden

- like, kommenter og del deres opslag


Denne krise kommer til at lukke mange selvstændige for good. Vi har mange faste udgifter, men intet at betale dem med, for ikke at snakke om at sætte mad på bordet der hjemme, selv det bliver en udfordring.


Din lokale lille butik og salon er klar til at kæmpe, men vi kan ikke gøre det uden dig! Vi har brug for dig nu, og vi har brug for dig bagefter.


Hvis de små selvstændige ikke overlever denne krise, kommer der en markant stigning i arbejdsløsheden, hvilket vil gøre arbejdsløshedsbyrden endnu tungere at bære, end den i forvejen tegner til at blive.


Hvis du ønsker at se os overleve, så vi fortsat kan hjælpe dig efter denne epidemi, så er det altså nu det gælder.


Jeg ved ikke, om jeg kan betale min husleje til d. 1, men jeg har tænkt mig at hjælpe mine kollegaer og andre soloselvstændige, der hvor jeg kan, for jeg ved, at de kæmper for overlevelse.


Dette er ikke en tudehistorie, men en opfordring til at hjælpe hvor du kan, og et oplæg der belyser at små selvstændige faktisk absolut intet økonomisk sikkerhedsnet har, måske vidste du det ikke. Det gør du nu.


Mange bække små, gør en stor å.


Jeg takker for din tid, og jeg håber du vil hjælpe mig og mine kollegaer.


 

Indtil videre holder min egen salon stadig åbent, selvom det ikke er med min gode vilje.

Jeg ønsker at lukke for at passe på vores samfund, men jeg har simpelhen ikke råd til at lukke, så længe der ikke findes nogen økonomisk hjælp til os.


Jeg tager alle de forbehold, jeg kan, og jeg håber du vil gøre det samme.


Skulle jeg gå hen og lukke, kontakter jeg direkte alle, der har en tid. Hører du ikke fra mig, kan du komme til din aftalte tid, såfremt du ikke er syg eller har rejst indenfor den sidste måned. Jeg regner med, at du bruger din sunde fornuft.Stay safe

Knus Marina


Find os på instagram @minaaabeauty & @moliselashes

Send gerne en e-mail til minabeauty@outlook.dk hvis du har nogle spørgsmål.

671 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle