• Marina

Hvad er øjencreme egentlig godt for?

Opdateret: 7. dec. 2021

Har du også undret dig over det? Læs med, jeg fortæller hvorfor jeg selv bruger øjencreme.
Hvorfor egentlig bruge øjencreme? Hvad gør det godt for?


Jeg bruger øjencreme for at passe på den sarte hud under og omkring mine øjne. Omkring øjnene er et af de første steder vi får rynker, netop fordi huden er så sart!

Der er slet ikke noget galt med rynker, og jeg er ikke bange for at få dem, men jeg ønsker at passe på min hud, og en af remedierne jeg bruger til det, er netop øjencreme.


Men øjencreme-markedet kan være ret så svært at finde rundt i. Der findes tusindevis af øjencremer, og det er kun dig, der kan beslutte hvilken øjencreme der er god for dig!
Når jeg er på udkig efter øjencreme, går jeg altid efter noget der føles let og kølende på min hud! Jeg synes, den kølende fornemmelse har en opfriskende effekt, og det kan jeg rigtig godt lide. Desuden kigger jeg efter ingredienser der fugter og beskytter min hud, så den kan forblive så jævn og elastisk som muligt.


Når vi får rynker er det fordi vores hud ældes, og som nævnt tidligere er der slet ikke noget galt med det! Det er så naturligt, som det kan være 🤍 MEN mange af os forsøger nu alligevel at holde vores hud ung og smuk så langt hen ad vejen som muligt, og noget af det der hjælper huden med at forblive rynkefri, er at give den godt med fugt. Netop derfor kigger jeg efter fugtgivende ingredienser i mine øjencremer.Jeg påfører øjencreme to gange om dagen, i sammenhæng med min morgen- og aftenrutine.

På den måde beskytter jeg min hud omkring øjnene med en god øjencreme 🤍


Jeg bruger øjencreme fra Sanzi Beauty - jeg er især vild med den lette konsistens og den kølende fornemmelse den har, når jeg forsigtigt dupper den på. Desuden er det vigtigt for mig, at min øjencreme er fri for tilsat parfume og parabener 🤍Hvis du har lyst til at prøve den samme øjencreme som jeg bruger, finder du den ved at klikke på knappen ovenfor - jeg er sikker på, du bliver glad for den!SÅDAN BRUGER DU ØJENCREME

Jeg anbefaler, at du bruger øjencreme på nyrenset hud, efter eventuel serum inden andre cremer. Pump lidt øjencreme ud på din ringefinger og varm produktet op mellem to fingre. Dup forsigtigt øjencremen på med dine ringefinger. (Man kan med fordel bruge ringefingeren, så man ikke kommer til at trykke for hårdt)Skulle du sidde og brænde inde med nogle spørgsmål til øjencreme generelt eller til dette produkt, er du mere end velkommen til at tage fat i mig på

Mail: minabeauty@outlook.dk

Instagram: https://www.instagram.com/minaaabeauty/

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle