• Marina

Hvad er lash extensions


I dette indlæg går vi lidt tættere på, hvad lash extensions egentlig er, og hvorfor de er super fede at have på.


Lash extensions er små, enkelte hår, som oftest er lavet i et syntetisk materiale kaldet PBT. De fåes også lavet af ægte mink hår, men da vi skal passe på vores dyrevenner, anvender jeg dem ikke i klinikken, jeg bruger kun syntetiske vipper.


Påsætning


Vipperne påsættes det enkelte naturlige hår, og på den måde kan man give mere længde og skabe fylde på vipperne. Der findes to forskellige teknikker når man snakker vipper, classic (også kaldet single) og volume. De forskellige metoder giver forskellige looks.

I et senere indlæg vil jeg gå mere i dybden med forskellen på de to teknikker.


Vipperne fæstnes til det naturlige vippehår med lim. Lime til påsætning af eyelash extensions er specielt udviklet netop til formålet, og er meget hurtigttørrende. Limene fåes i sort eller clear, her hjemme i Danmark bruger vi for det meste sort lim.


Nu kender du til grundstenene i påsætning af semi permanente vipper, så lad os kigge på den sjove del...Hvad gør lash extensions for mig?


De gør dit liv nemmere og skønnere! Vipper indrammer øjnene, drager fokus og får os til at se meget mere vågne ud.

Lash extensions er semi permanente, så du behøver ikke at bruge tid på at gøre noget om morgenen. Når du står op, sidder de der bare. De klumper ikke som mascara, og skal ikke fjernes om aftenen.


Jeg har fået nogle skønne kvinder til at komme med deres udsagn om, hvorfor det er fedt at have vipper på:


  • Fordi jeg ikke behøver at fjerne mascara om aftenen, eller at tage det på om morgenen. Morgenrutinen er hurtigere og mere overskuelig, og der skal ikke meget til, før man ser frisk og klar ud. Og så er det jo bare dejligt med lange, lækre vipper.

  • dovenskab! først og fremmest, haha. jeg gør gerne alt hvad jeg kan for ikke at skulle tidligt op hver morgen.

  • Det er bare det bedste at vågne op, og man rent faktisk kan se, at der er nogle øjne. Og så kan man lige blive i sengen lidt længere!

  • Fordi man er så lækker med dem!

Du kan se billeder af mit arbejde med lash extensions på Instagram, bare klik HER.

Ønsker du at læse mere, kan du kigge lidt rundt på hjemmesiden, der står mere beskrevet om vipper lige HER.

Jeg håber det afklarede nogle helt basale spørgsmål, og at du fortsat har lyst til at følge med her på bloggen.

Knus MarinaSend mig endelig en e-mail, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har et emne, som du gerne vil have, at jeg tager op.

Fang mig på minabeauty@outlook.dk

307 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle