• Marina

Hvorfor holder mine eyelash extensions ikke?


Læs her 9 forskellige grunde til at du oplever dårlig holdbarhed på dine lash extensions!Der kan være mange årsager til, at dine eyelash extensions ikke holder særlig godt. Nogle gange kan der også være flere faktorer, der spiller ind på samme tid.


 

1. Vipperne du får påsat er for lange. Dine egne naturlige hår kan ikke holde på alt for lange extensions, det kan derfor påvirke holdbarheden negativt.


2. Du er en pilfinger! Piller du i vipperne, hvad end det er bevidst eller ubevidst, vil det forringe holdbarheden!


3. Der er går for lang tid mellem opfyldninger. Hvis du venter for længe mellem opfyldninger, er det ikke sikkert, at din vippetekniker kan nå at fylde dem 100% op, i den tid der er sat af til din opfyldning. Det vil resultere i dårlig holdbarhed. For at undgå dette skal du komme til opfyldning som din vippetekniker anbefaler det, husk også at booke en lang nok tid, så hun kan nå at fylde dem helt op! Jeg anbefaler opfyldning ca. hver 3. uge, men det kan variere fra person til person.


4. Manglende rens. Renser du ikke dine vipper regelmæssigt, eller renser du ikke grundigt nok, vil der samles en masse skidt, snavs og snask langs vippekanten og på vipperne. Det kan føre til nedsat hårvækst, men det gør det også duper svært at sætte lash extensions på! Din vippetekniker kan måske ikke få renset det hele væk, og er de naturlige hår er snavsede, sidder lash extensions ikke særlig godt fast. Jeg anbefaler, at du vasker dine vipper med en vippeshampoo en gang om dagen.


5. Din vippetekniker er ny. Hun er helt ny i faget og har mange ting, hun skal øve sig i. Holdbarheden vil ofte blive bedre i takt med at hun får mere erfaring. Giv hende brugbar feedback, og sørg selv for at gøre din del.


6. Du bruger meget makeup og renser det ikke ordentligt af. Man kan sagtens bruge øjenmakeup når man har lash extensions på, men det er suuuuper vigtigt at man er grundig i sin afrensning. Du kan bruge din vippeshampoo til at fjerne din makeup, og det er en god ide derefter at rense igen. Dvs. rens 2 gange lige efter hinanden, hvis du har meget øjenmakeup på.


7. Hormoner. Er du gravid kan man ikke altid love optimal holdbarhed. Hormonerne fiser rundt i kroppen, og det kan føre til hårtab, som også hos nogle kan mærkes på vipperne (dette gør sig ikke gældende for alle gravide, nogle har ingen problemer med vipper overhovedet. Snak med din vippetekniker om vipper under graviditet)


8. Medicin. Nogle former for medicin han påvirke hårvæksten, også dine øjenvipper.


9. Spring shed/ Fall shed. Fælle-sæson! Når vi går fra vinter til forår og ligeledes fra sommer til efterår, oplever mange, at de fælder super meget i en kortere periode, både håret på hovedet men også vipperne får en tur! Hårvæksten påvirkes af det skiftende vejr, og derfor kan du trænge til en opfyldning lidt hurtigere (det varer som regel ca. 4-6 uger). Hårene du taber erstattes af nye sunde hår, der er ingen grund til bekymring. Alle mennesker gennemgår dette hvert år, men man ligger sjældent mærke til det, hvis man ikke har lash extensions på.Kontakt altid din vippetekniker med det samme, hvis du oplever udfordringer med dine vipper, hun er den, der bedst kan vejlede og hjælpe dig, og sammen kan I spore jer ind på, hvad problemet kan komme af.


Jeg håber dette gav en lille smule indsigt i nogle af de ting, der kan påvirke holdbarheden på dine lash extensions.

Har du bemærket flere ting, som påvirker din holdbarhed? Så skriv til mig, så jeg kan tilføje dem til listen, og andre kan få glæde af dit tip!


Du fanger mig på mail lige her: minabeauty@outlook.dk


Knus Marina :)


 

Har du hørt en eller flere af disse myter om lash extensions? Tjek de 12 ting din tidligere vippetekniker ikke fortalte dig lige HER


Jeg vandt guld til DM i vipper: Lash Open 2019 pro kategori, læs min beretning fra min første vippekonkurrence HER


Find mig på Instagram og Facebook og følg med!

2.106 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle