• Marina

Den perfekte behandling til konfirmanden!

Skal din datter konfirmeres? Går hun og drømmer om sin store dag og planlægger outfit, sko og hår? Læs med her, og find ud af netop hvilken behandling der hitter blandt konfirmanderne.Jeg kan skrive et uendeligt langt opslag om, hvad jeg synes er passende for unge piger at få lavet, når de skal konfirmeres. I stedet for at gøre det, vil jeg lade det være op til jer forældre, at finde ud af, hvad I synes er det helt rigtige for jeres børn, og så vil jeg blot komme med en anbefaling.


 

Hvis din pige der hjemme ønsker at få lavet en behandling hos en skønhedssalon op mod den store dag, vil jeg anbefale hende et Lash Lift.

Lash liftet er et semipermanent buk af hendes egne naturlige øjenvipper, tit bliver vipperne også farvet under behandlingen.


Jeg vil anbefale netop denne behandling til konfirmanden, fordi hun vil føle sig forkælet og fin, samtidig med at det unge og naturlige udseende bliver bevaret. Lash liftet løfter vipperne op og får øjnene til at syne mere åbne. Efter et lash lift kan man selv vælge om man vil have mascara på eller ej, vipperne ser super fine ud uanset hvad man vælger.


Lash liftet får hende til at føle sig "pyntet" og fin, men det ser ikke "voksent" ud, fordi det stadig er hendes egne naturlige øjenvipper.


Her under ser du nogle lash lift jeg har lavet.Du kan læse mere om lash lift HER


Hvis I har planer om at der skal laves aftaler til hår, negle eller vipper er det vigtigt, at I gør det i god tid. Mange behandlere er travle og har bookinger langt ud i fremtiden. Book derfor jeres tid i god tid i forvejen.


Ønsker du og din datter at høre mere om lash lift eller andre behandlinger til konfirmationen, skal I endelig tage fat i mig på e-mail minabeauty@outlook.dk. Vil I booke en tid med det samme? Så gør i det HER. Husk at booke i god tid, så vi kan lave en aftale der passer jer.


 

Jeg håber I finder den helt rigtige løsning til konfirmationen, lad mig endelig høre hvis I har nogle spørgsmål!


I kan se flere billeder på Instagram HER


Kontakt mig på

E-mail: minabeauty@outlook.dk


Ha' en dejlig dag,

knus Marina75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle