Lash lift kit anbefaling?

Har jeg nogle Lash Lift kit anbefalinger?


Under ingen omstændigheder! Nej! Absolut ikke!
Det er vigtigt, at du ikke forsøger at lave Lash Lift på dig selv! Lash Lift produkter er kemi, man bruger i det meget sarte og sensitive øjenområde!


Jeg prøver ikke at skælde ud, eller gør dig bange for Lash Lift behandlinger. Men jeg vil komme med en løftet pegefinger og slå et slag for, at Lash Lift kurser og certificeringer ikke er for sjov.Lige nu fungere det sådan, at der ikke er nogle restriktioner for, hvem der må og kan lave Lash Lift. Ligeledes er der heller ikke nogle restriktioner for, hvor og hvilke produkter man kan købe. Det betyder 3 ting:

  1. alle kan lovmæssigt lave Lash Lift, der er ikke nogle krav til personen der udfører behandlingen

  2. der findes utallige Lash Lift produkter på markedet, og der er STOR forskel på kvaliteten!

  3. alle kan købe Lash Lift produkter

Men det betyder ikke, at alle bør lave dem.


Når man laver Lash Lift, skal man forstå, at man arbejder med kemi meget tæt på øjnene. Det betyder, at der potentielt (i værste-værste tilfælde) kan opstå skade på øjnene og dermed synet. I ikke-så-værste tilfælde kan du komme til at ødelægge folks øjenvipper, det er også slemt nok i sig selv. Hvad gør du, hvis du kommer til at gøre skade på andre? Er du forsikret, hvis uheldet er ude?

- No? I didn't think so.


Derfor er det meget, meget vigtigt, at man modtager korrekt undervisning i, hvordan man laver et Lash Lift, hvordan man undgår at ødelægge øjne og øjenvipper, hvad man gør hvis uheldet er ude, og hvilke produkter der er forsvarlige at bruge i øjenområdet.


Spoiler: du har ikke en fuck ide om hvilke ingredienser der er ide billige Lash Lift kits man kan købe på nettet. Du kan ikke regne med hvad der står på labelen.


Den eneste måde du kan være sikker på at bruge ordentligt produkt, er ved at købe produkterne af en respektabel og anerkendt forhandler (ikke på Wish, Alibaba eller eBay). Og nej, så er produkterne ikke billige.
Please, please lad være med at købe et billigt Lash Lift kit på nettet for at lave Lash Lift på dig selv og dine veninder. Jeg ved godt, at det er meget billigere end at gå til en professionel, men for sulen - der er en grund til at prisen er, som den er! Din professionelle behandler har brugt penge på undervisning og gode produkter, og hun har en forsikring der dækker, hvis der sker noget.


Hvis du ikke har lyst til at investere i dyre domme i Lash Lift behandlinger, men alligevel vil have glæde af dem, kan du måske holde øje med undervisere rundt omkring, der søger modeller til deres kursister, eller nyligt uddannede kursister der mangler modeller.
Måske blev du skuffet over, at det her slev ikke var en anbefaling af et godt Lash Lift kit... Men hvis du stadig ønsker at lære at lave Lash Lift og bruge de bedste produkter på markedet, så vil jeg invitere og opfordre dig til at deltage på et af mine kurser.

Jeg underviser for det hollandske brand L'Avely, så jeg kan garantere dig de nyeste teknikker, tips og tricks til flotte, holdbare Lash Lift, samt give dig adgang til de bedste, mest skånsomme produkter på markedet 🤍


Interesseret i at høre mere? Send mig en mail, så fortæller jeg dig alt om kurset - uden binding! Det er helt okay at være nysgerrig 🤍
 

Jeg håber det gav lidt indsigt, og at du tænker en ekstra gang over dine muligheder.


Har du spørgsmål? Send en mail til minabeauty@outlook.dk


Vil du lære mere om at lave Lash Lift samt andre kurser? Følg med på Instagram @marinaslashworld
12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle