• Marina

Mine øjenvipper falder af, når jeg har lash extensions på!

Opdateret: 5. nov. 2020

Det er en almen skrøne, du med stor sandsynlighed har hørt før eller fortalt selv. Lad os se på, om det mon er sandt, og i så fald hvorfor det så er sådan.Vi kan lige så godt få katten ud af sækken - ja, du taber øjenvipper når du har lash extensions på!


... Men det gør du også, når du ikke har lash extensions på. Du taber dine naturlige øjenvipper uanset om du får lavet lash lift, bruger mascara eller ikke gør noget ved dine vipper overhovedet.


Alt hår på kroppen gennemgår en cyklus, hvor håret først bliver til, vokser ud, hviler og til sidst bliver udstødt af det nye hår, som kommer og skubber det gamle ud. Det gælder hår på hovedet, benene, under armene, og minsandten om det ikke også gælder vippehår - det er ens for alt vores hår.


Alt hår udskiftes løbende, der er dog forskel på længden af et hårs cyklus. For eksempel er en vippe cyklus relativt kort, hvorimod håret på vores hoved sidder i meget længere tid.


Gennemsnitligt har et menneske mellem 100 og 200 naturlige øjenvippehår pr. øje. Man taber i gennemsnit 2-5 naturlige vipper pr. øje om dagen, uanset om du gør noget ved - eller putter noget på dine vipper. Det er bare sådan kroppen fungerer.

Det skal dog siges at vippecyklus og hårvækst kan forstyrres af flere forskellige ting, så som stress, graviditet, spiseforstyrrelser, medicin, sygdom m.m.


Men som udgangspunkt taber du dine naturlige øjenvipper hele tiden.


Når vi så laver lash extensions, kan det godt føles værre end før du fik lash extensions på. Det kan skyldes at man holder mere øje med sine øjenvipper, når man lige har brugt 1200 kr. på dem. Det kan være fordi, der nu er mere at se, når du taber en vippe - i og med at der nu sidder en eyelash extension fast på det naturlige hår. Det kan også være fordi, der er en større forskel at se fra naturlige vipper til fuldt sæt lash extensions, når du kigger dig i spejlet.


Men helt ærligt, hvor mange af jer holdt også øje med, om I tabte øjenvipper, før I fik lavet lash extensions (eller lash lift)? Ingen af jer? Nej det tænkte jeg nok.


Alt i alt bliver man ofte mere opmærksom på det, når man betaler for at få gjort noget ved sine vipper.

Det er fint - det er helt naturligt! Men du skal vide, at du altså ikke taber flere vipper end før, du holder nok bare mere øje.


Så den er faktisk lidt trickey, den her skrøne: "Jeg taber mine øjenvipper, når jeg har lash extensions på". Ja det gør du, men det gjorde du også før. Du taber dem ikke på grund af, at du har lash extensions på. Og heldigvis for det da! ;--)


Så næste gang en veninde kommer med den her kommentar, så har du nu et perfekt comeback og en god forklaring på, hvorfor det nu også er sådan!


 

Jeg håber, du blev klogere, og at du fik lidt ud af, at vi bustede denne myte!


Skulle du sidde tilbage med nogle ubesvarede spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail til minabeauty@outlook.dkHa' en dejlig dag

Knus Marina1.006 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle