• Marina

Opdatering fra corona-ramt skønhedssalon

Tirsdag d. 17/03 kl 19.00 gik statsministeren live på pressemøde, hvorfra det blev påbudt saloner som min at lukke. Min salon er derfor lukket, og det forbliver sådan til og med d. 30 marts, hvis ikke perioden forlænges.


Mange saloner, klinikker, butikker og restauranter er hårdt ramt i denne tid, da vores indkomstgrundlag er blevet hevet fuldstændigt væk under os. Men der kommer hjælp nu, og jeg tror jeg kan tale for mange, når jeg siger at vi er lettede!
En hjælpepakke er blevet leveret til de små og mellemstore virksomheder, og det betyder at vi nu kan få økonomisk støtte, hvis vores omsætning er faldet mindst 30% på grund af corona pandemien. Og altså min omsætning er faldet med sådan cirka 100%, så denne hjælp er en glædelig nyhed, som bliver taget imod med åbne arme.


Som finansministeren sagde på et pressemøde den anden dag, så kan denne hjælp ikke redde alle, men den kan redde mange selvstændige fra at måtte lukke.


Hverdagen som salonejer er derfor drastisk ændret lige for tiden, da vi ikke kan arbejde på vores kunder, som normalt udgør op mod 95% af vores arbejde. Det betyder at vi, som mange andre, arbejder hjemme fra. Vi kan arbejde på vores forretninger, enten sætte dem i stand fysisk, hovedrengøre eller give hjemmesiden en overhaling, oprette webshops, planlægge opslag til sociale medier, skrive blogindlæg, lave regnskab og meget mere.


Det gælder for alvor om at være kreativ nu, for os alle sammen.


Denne økonomiske støtte fra staten hjælper rigtig meget, men du kan stadig hjælpe din lokale butik, massør, frisør og salon ved at...

- købe gavekort

- handle på vores webshops

- like, kommenter og dele vores opslag på sociale medier

- flytte din tid i stedet for at aflyse

- book tider i fremtiden, som du ved du skal bruge. Ex.: lash extensions inden din venindes bryllup i august, frisør tid inden ferie og så videre


Hvis du har lyst til at følge med i en salonejers hverdag, nu hvor hun ikke må arbejde i salonen, så kan du følge med på Instagram @minaaabeauty


Det var en kort opdatering her fra, opsummeret:

Små selvstændige kan nu i de fleste tilfælde få økonomisk støtte fra staten, det hjælper mange til at overleve denne krise, og åbne deres forretninger igen på den anden side. Mens vi ikke er i salonen, laver vi mange andre administrative og kreative ting.


 

Jeg håber du har det godt, og at du holder humøret højt i disse dage!


Vi ses snart igen

Knus Marina


Spørgsmål? E-mail: minabeauty@outlook.dk


Instagram: @minaaabeauty

Facebook: https://www.facebook.com/minaaabeauty

76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle