• Marina

De 7 bedste tips til self tanning!

I tråd med min Instagram story den anden dag omkring tips til at bruge selvbruner, tænkte jeg, at jeg ville dele de aller bedste råd jeg fik! Så hvis du sidder der ude ligesom mig og aldrig har prøvet at bruge selvbruner før, eller hvis du bare godt lige kunne bruge nogle gode tips og tricks, så er det her lige noget for dig!


Hvis du ligesom mig er ny i selvbruner universet, får du god gavn af disse tips! Det er de absolut bedste tips til selftanning.
Bliv sommerklar med de bedste selvbruner tips og tricks!

Jeg har aldrig prøvet at bruge selvbruner før, men jeg er mega nysgerrig, og jeg kunne SÅ godt tænke mig at prøve det! I sær fordi jeg får den der flotte tanline fra mine cykelbukser MIDT på låret, haha! Nårh ja også fordi jeg er næsten samme farve som papir.


Jeg spurgte derfor efter råd den anden dag på min instagram story, og heldigvis kom der nogle gode svar, som jeg helt sikkert skal bruge, når jeg kaster mig ud i det her selvbruner eventyr. Jeg har samlet de aller bedste tips her, så du også kan få gavn af dem. Svarene handlede primært om selvbruner mousse, men de kan helt sikkert også bruges, hvis du bruger et andet produkt.


Ting du skal vide før du bruger selvbruner:


1. Eksfolier! Fjern de døde hudceller fra overfladen af din hud ved hjælp af en god bodyscrub med f.eks. salt i, og/eller en skrubbehandske.

Når du fjerner de døde hudceller i det øverste lag af huden lægger din tan sig meget flottere og mere jævnt! Det gør samtidig også at din tan holder længere.


2. Brug en handske. Når du påfører din selvbruner mousse er det vigtigt, at du bruger en fordelerhandske, som er beregnet til formålet. Handsken er blød på ydersiden og forret indeni, så du ikke får ekstra tan på hænderne, som kommer til at se grimt ud! Handsken hjælper også med af fordele din tan jævnt og flot.


3. Brug bodylotion! Din farve holder sig pænest hvis du bruger bodylotion hver dag, så huden er fugtet.


4. Vedligehold din tan. Der findes flere forskellige produkter til at vedligeholde din tan, og det er en god ide at have sådan et eller andet ved hånden, så du kan få mest muligt ud af din farve.

Man kan f.eks. få en slags bodylotion, som har lidt farve i. Den er god at bruge for at fugte din hud, og så giver den lidt farve, når den oprindelige tan er ved at falme! Det her synes jeg især er smart!

Man kan faktisk også bruge sådan en lotion alene og få en let og fin kulør.


5. Barber dig inden. Måske endda dagen inden du bruger din selvbruner. Barbering er en form for eksfoliering, så hvis du gør det efter, at du har fået tan på, så vil det ødelægge farven!


6. Sov med selvbruner på. Hvis du vil have den mørkeste farve muligt, kan du sove med din tan på og vaske overskudsfarven af om morgenen! Jo længere den sidder på, jo mørkere bliver den. Det her tør jeg så ikke lige at kaste mig ud i de første par gange, men hvis du er en garvet selvbruner-bruger, så kan det være, du skal prøve det! Ps. farven kommer af dit sengetøj i vask.


7. Løst tøj. Når du har tannet, så tag løstsiddende tøj på, så farven ikke smitter for meget af, eller du får mærker efter BH stropper og lignende. Måske skal du også lige tænke over, at dit tøj er til den mørke side. Selvbruner kan godt vaskes af tøj, meeeeen for at være på den sikre side, så tror jeg, det er bedst at du undgår hvidt!


Nyd din flotte tan når du har brugt disse fantastiske tips til selvbruner.

Jeg håber du kan bruge disse gode råd næste gang, du skal bruge selvbruner, jeg ved i hvert fald, at jeg helt sikkert vil huske dem, når jeg skal prøve det for første gang!


Når alt det er sagt, så er det her jo bare tips og tricks, og der er ikke noget rigtigt eller forkert. Jeg tror lige så meget, det handler om at eksperimentere og finde ud af, hvad der virker for en selv. Og lige som med så meget andet, så lærer man det nok kun ved at prøve! Så jeg har i hvert fald tænkt mig at pakke min frygt for selvbruner om i rygsækken og bare give det et skud!


 

Jeg hopper tit på instagram og spørger om hjælp og belyser alle mulige forskellige og sjove emner, så jeg synes du skal smutte der over og tage et lille kig på min profil, og følge med hvis du også bare mangler noget realness i din hverdag! Du finder mig på @minaaabeauty.


Hvis du er interesseret i lash extensions, men er i tvivl om hvor vidt de skader dine naturlige øjenvipper, så finder du svar på det ligeeee her.Ellers er der ikke så meget andet at sig end tak for nu!

Vi ses i salonen, eller på Instagram ;)


Knus Marina

836 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle