Single eller volume lash extensions?

Er du i tvivl om, hvilken type lash extensions du skal vælge? Det kan jeg godt forstå! Det kan være en jungle at finde rundt i, især hvis man ikke har prøvet det før.


Her vil jeg forklare nogle af de basale forskelle mellem single og volume lash extensions, men hvis du ikke er klar til at tage en beslutning, vil jeg altid anbefale at tage en snak med din professionelle vippetekniker.


Hvis du er i Østjylland / Randers området, tilbyder vi gratis konsultationer på 30 minutter, og sådan en vil jeg anbefale dig at booke, hvis du har brug for råd og vejledning, inden du booker tid til påsætning af vipper.

Du kan booke her: https://www.minabeauty.dk/booking2 > vælg "Konsultation"


Ellers så læs med her, og bliv lidt klogere!

Som udgangspunkt, er single lashes mere naturligt, og volume giver lidt mere wauw effekt. MEN det er sådan, at lash extensions altid kan tilpasses med længden, fylden og looket, og derfor er det svært at vide hvad man vil ha', hvis man ikke har prøvet det.


Begge dele kan forlænge dine øjenvipper, så når du skal vælge mellem single og volume, er det primært fylden det kommer an på.

Ønsker et naturligt look, så gå med single. Ønsker du mere fylde så gå med volume.


Note: hvordan det endelige resultat ser ud, afhænger af dine naturlige øjenvipper, så hvis du har meget sparsomme vipper, kan det være en fordel at vælge volume, også selvom du går efter et naturligt resultat.


Med både single og volume, kan man gøre det mere eller mindre naturligt, afhængigt af dine vipper og dine ønsker.


Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, så prøv at gennemgå den her:

Så har du en grundide om, hvad du skal vælge! Og som beskrevet ovenfor, så kan det altid ændres, hvis der er noget, du alligevel ikke var så vil med, eller hvis du vil prøve noget andet.


Der er SÅ mange muligheder med lash extensions, at det kan være svært for den professionelle at give dig et indblik i det, før du har prøvet det - så guiden her ovenfor et et mega godt udgangspunkt - men det er netop bare et udgangspunkt.

Dine vipper behøver ikke se sådan ud for evigt! Allerede til den første opfyldning kan du få ændret på længde, fylden og looket, hvis du har lyst.

Omvendt kan du selvfølgelig også beholde dem som de er, hvis du er glade for dem! Og så prøve noget nyt, når de har set ud på samme måde i to år ;-) hvis det er det, du ønsker.Stadig i tvivl?


Er du stadig i tvivl om, had du skal vælge? Så prøv vores vippe-vælger-quiz her: https://www.minabeauty.dk/quiz


Eller book en uforpligtende, gratis konsultation her: https://www.minabeauty.dk/booking2
Jeg håber, du fik en lille smule bedre overblik her! Men mit ultimative råd er at bruge skemaet her i indlægget (eller vippe-quizen) og så bare spring ud i det! Din vippetekniker skal nok tilpasse vipperne rigtig flot til dine ønsker, dine behov og dit udseende :-)

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle