• Marina

Krøllede vipper efter lash lift, hjælp!

Opdateret: 4. jan.

Mine vipper er krøllede efter Lash Lift!

Hvordan ser det ud, når mine vipper er blevet ødelagt af et lash lift, der ikke er udført korrekt? Og hvad skal jeg gøre - kan det reddes?


Bare rolig, der er hjælp at hente!
Når man laver lash lift, behandler man vipperne med kemi. Det er der for så vidt ikke noget galt med, hvis bare behandleren har styr på, hvordan produkterne anvendes korrekt.


Ligesom med alle andre ting, kan der desværre ske fejl en gang i mellem, også med lash lift behandlinger. Hvis man oplever et dårligt resultat efter en lash lift behandling, vil vipperne ofte være meget tørre, og nærmest krølle rundt om sig selv. Du kan se det på det venstre billede her over, hvordan de bukker helt ind under sig selv og stikker ind i øjenlåget. Vipperne er også ofte meget krusede.


Hvis de naturlige vipper ser sådan ud efter en lash lift behandling, skyldes det oftest overbehandling, brug af for lille skabelon eller udtørring. Altså enten har produktet fået for lang trækketid, skabelonen anvendt har været for lille eller vipperne er meget tørre allerede inden behandlingen. Det kan også sagtens være en kombination af de tre ting.


Hvis produktet har fået for lang en trækketid, vil det udtørre vipperne unødigt meget, og det resulterer i ekstremt udtørrede, krøllede og krusende vipper.Hvad gør man ved overbukkede vipper?


Heldigvis er der hjælp at hente, hvis vipperne er blevet overbukkede:

Man kan lave det der hedder et Reverse, også kaldet et Relax - kært barn har mange navne.


Et Reverse er I princippet en behandling, hvor man går ind og lægger vipperne ned igen.

Man bruger lash lift produkter til at "reverse" og løsne vipperne og lade dem falde ned til deres naturlige form.


Det tager ikke mere end 30 minutter - så er du ude af salonen igen.


Det er en forholdsvist nem behandling at lave for en professionel behandler, der i forvejen udfører lash lift.Hvad kan jeg selv gøre?


Hvis du har været så uheldig at opleve overbukkede vipper, et det vigtigt at du giver dem massere af fugtpleje. Når man tilfører fugt, gør det vipperne mere smidige og ja - mindre udtørrede.


Det er vigtigt at du bruger et produkt specifikt lavet til brug på vipperne, så du ved, at produktet er godkendt til brug i øjenområdet, og at det er sikkert at bruge nær øjnene.

Ud over det, vil vipperne få mest ud af et produkt der er specielt lavet til vipper, fordi vippernes opbygning er tænkt ind i produktets produktion, og dermed giver optimal pleje.


Der findes forskellige pleje produkter til vipper, du vil få mest gavn af et produkt som en conditioner - sådan en kan du læse mere om samt købe lige her.


Jeg vil anbefale dig at tage fat i en professionel vippetekniker, du stoler på, hvis du har brug for hjælp til at få rettet dine overbukkede vipper ud.Hvornår kan jeg få et nyt lash lift?


Hver gang vi laver et lash lift, behandler vi vipperne med kemi. For hver gang skader det vipperne en lille smule. Er vipperne overbukkede, er de blevet skadet meget.


Du skal derfor vente mindst fire uger efter din reverse behandling med at få lavet et nyt lash lift! Hvorfor lige fire uger, spørg du? Fordi vi som mennesker har mellem 100 og 200 vipper pr. øje, og vi taber cirka 2-5 vipper pr. øje om dagen, vil de fleste vipper være skiftet ud fire uger efter reverse behandlingen. Vi kan derfor roligt behandle de nye vipper fire uger efter du har fået lavet et reverse.Overbukkede vipper til venstre, reverse udført til højre

 

Jeg håber du blev klogere på, hvad du skal gøre, hvis du har vipper, som er blevet overbukket.


Hvis du befinder dig i området omkring Randers, og har brug for hjælp til at rette dine vipper ud, så tøv ikke med at tage fat i mig! Skyd mig en mail på minabeauty@outlook.dk


Jeg ønsker dig en dejlig dag

Knus Marina

5.173 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle