• Marina

Vippeserum og eyelash extensions

Jeg får tit spørgsmål om brug af vippeserum i forbindelse med eyelash extensions, derfor vil jeg fortælle lidt om emnet her.

En vippeserum er et produkt, der får dine egne naturlige øjenvipper til at gro længere og kraftigere, end hvordan de normalt ser ud. Derfor bruger mange efterhånden vippeserum som en del af deres skønhedsrutine. Det samme kan siges om eyelash extensions: altså at de ofte er længere og kraftigere end dine naturlige vipper, derfor er det også en metode mange tyr til, for at forskønne deres vipper og udseende. Men det behøver ikke være enten eller med vippeserum og eyelash extensions, tvætimod supplerer de faktisk hinanden rigtig godt!Dine naturlige vippers sundhed


Professionelle vippeteknikere går op i at bevare dine naturlige vippers sundhed, og derfor går mange af os ud fra en hovedregel som lyder på, at vi laver dine lash extensions cirka en til to millimeter længere end dine naturlige vipper.

Selvom det giver os massere af mulighed for at lege og afprøve forskellige ting, er der stadig grænser for, hvad vi kan putte på uden at skade dine naturlige øjenvipper. Nogle kunder kan af og til gå fra vippeteknikeren med lidt en øv-følelse, og føle sig lidt skuffede over, at deres eyelash extensions ikke gav mere. Det er ikke fordi din vippetekniker ikke vil lave smukke lange vipper til dig, det er bare fordi hun passer på dine naturlige vipper.


Men det er der råd for! - Netop fordi vi har vippeserum til vores hjælp.


Hvis du bruger vippeserum, bliver dine naturlige vipper længere og stærkere, de kan dermed bære mere, og din vippetekniker kan gøre meget mere for dig med lash extensions, end hun vil kunne, hvis du ikke bruger serum. Derfor går vippeserum og lash extensions rigtig godt hånd i hånd!


Længere og stærkere naturlige vipper = længere lash extensions & vipper der syner af mere.


Så lad mig slå fast en gang for alle, at du sagtens kan bruge vippeserum samtidig med at du har lash extensions på, det er faktisk en rigtig god ting alt gøre, fordi det styrker dine naturlige vipper.


Holdbarhed af lash extensions


Mange er nervøse for, om brug af serum kan ødelægge deres extensions, eller få dem til at holde dårligere, men det er ikke tilfældet. Du skal dog være opmærksom på at bruge en serum, der ikke indeholder olie, da olie og lash extensions ikke er de bedste venner. Heldigvis er det langt de færreste vippeserummer, som indeholder olie, og derfor vil svaret et langt stykke hen ad vejen være, at du sagtens kan bruge vippeserum, samtidig med at du har lash extensions på.


Her i vores salon forhandler vi vippeserum og -pleje fra danske Sanzi Beauty, læs mere om deres vippeserum og køb den her. 

Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål om vippeserum i forbindelse med lash extensions, hvis du stadig har nogle ubesvarede spørgsmål, så skriv endelig til mig på minabeauty@outlook.dk.


Du kan købe Sanzi Beauty vippeserum her.Ha' en dejlig dag

Marina
1.047 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle