Lash Extensions

Vi skaber lash extensions til dig, som du aldrig vil være foruden.

Klædelige vipper der får dig til at føle dig elegant, og som gør din hverdag med arbejde og familietid nemmere.

Med vores lash extensions ser du altid frisk ud, og du er klar til både arbejde og til hygge med venner og familie.

Lash extensions sidder perfekt hele tiden, og tager bekymringer om makeup, mascara, vippebukker og øjne der løber i vand ud af ligningen. De giver dig mere tid til socialt samvær, og lader dig være tilstede i nuet med dem du holder mest af.

Med lash extensions skaber vi et look, som er specielt designet til dig.

Det eneste vi beder dig om, er at fortælle os hvad du godt kan lide, og hvordan du kunne tænke dig, dine nye lash extensions skal se ud. Vi klarer alt det hårde arbejde, mens du slapper af.

Måske har du hørt skrækhistorier om vipper der falder af, knækker og bliver skadede, men vi kan forsikre dig om, at vi passer på dine naturlige øjenvipper. Man sagtens kan have vipper der er sunde og smukke på samme tid!

IMG_20190802_115844.jpg
IMG_20190828_133259.jpg
VOLUME

Intensitet og fylde med håndlavede faner af flere hår specielt tilpasset dine naturlige øjenvipper. Tættere vipper for et mere elegant look.

VOLUME - MARINAS SPECIALE

 

Med volume har man mange muligheder. Man kan opnå en tæthed langs vippekanten, der giver en effekt som minder lidt om eyeliner, man kan skabe fylde og mere fokus på vipperne.

Har du naturligt fine og mere skrøbelige vipper, kan denne metode også være det optimale valg, så vi på en skånsom måde kan lave elegante vipper til dig. 


Volume er en avanceret teknik, som kan skabe fantastiske resultater!
Fine syntetiske hår benyttes til at samle håndlavede vifter, som påsættes naturvippen. Med denne metode kan man opnå meget fylde, da man kan sætte f.eks. 3, 4, 5 eller 6 syntetiske hår på hver øjenvippe. 

CLASSIC

Naturligt udseende med enkelte vipper der påsættes dit naturlige vippehår. Vipperne forlænges og øjnene indrammes.

IMG_20190619_161914.jpg
201905086836945759717666081-01.jpg

CLASSIC

Også kaldet single lashes. Denne type vipper giver dig et "mascara men bedre" look. Et syntetisk hår sættes på én naturlig vippe, på denne måde opnår man et look hvor vipperne er forlænget og syner mere fyldige.

 

Lash extensions vedligeholdes med opfyldninger cirka hver 3. uge og renses dagligt med en speciel vippeshampoo. 

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse med lash extensions, og vi arbejder
derfor altid for at skabe et elegant, klædeligt og holdbart resultat.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig? Send os en e-mail på minabeauty@outlook.dk eller tag vores vippe-quiz HER.